Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    ЮНІСЕФ передали автівки для патронажних медсестер на Харківщині

    Три автівки, придбані ЮНІСЕФ за фінансової підтримки міжнародних донорів, передали в рамках програми «Турбота з народження вдома».
       
        Їх спрямували до центрів первинної медико-санітарної допомоги в трьох громадах Харківщини: Чугуївської, Пісочинської та Валківської.
       
        «Сьогодні, в умовах війни, допомога від міжнародних партнерів як ніколи важлива. Однозначно, завдяки цим автівкам медики будуть значно ефективніше виконувати свою роботу»,- зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.
       
        Нові автівки допоможуть патронажним медсестрам бути більш мобільними та відвідувати сімʼї з дітьми у громадах.
       
        «Турбота з народження вдома» — це спільна програма Міністерства охорони здоров’я України та ЮНІСЕФ, що передбачає впровадження універсально-прогресивної моделі домашніх візитів для покращення надання медико-соціальної допомоги родинам із дітьми від 0 до 3 років на первинній ланці.
       
        За словами голови Харківського офісу ЮНІСЕФ Людмили Паламар, медичні працівники надаватимуть допомогу не лише зі звичних питань, наприклад, вимірювання зросту та ваги дитини, а й надаватимуть роз’яснення щодо питань імунізації, грудного вигодовування, харчування, санітарії, гігієни, позитивного батьківства та виявлення ризиків вад розвитку.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання