Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині суми грантів за програмою єРобота сягнули майже 56 мільйонів гривень

    Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.
       
        Від початку року мікрогранти та гранти за державною програмою єРобота на створення або розвиток бізнесу отримали 192 жителя Харківщини. Загальна сума фінансування склала 55,9 мільйонів гривень. Найчастіше підприємці області запускали свою справу в напрямках переробки деревини, стоматології, медичних та фармацевтичних послуг, громадського харчування, будівництва, інформаційних послуг та реклами, поліграфії, ремонту автомобілів, торгівлі тощо.
       
        «Повноцінна робота бізнесу на Харківщині – критично важлива для забезпечення економічної безпеки регіону. Не припиняємо роботу над створення особливих і сприятливих умов для роботи підприємств області, особливо на постраждалих та деокупованих територіях», - зазначив Олег Синєгубов.
       
        Крім того, минулого року Харківській ОВА спільно з Мінекономіки вдалося створити унікальні умови роботи державних програм кредитування та налагодити роботу грантових програм. Так за програмою «5-7-9%» кредитний ліміт для підприємств, що зазнали руйнувань і здійснюють діяльність на деокупованих територіях збільшено до 150 мільйонів гривень. А також компенсація відсотків за програмою до рівня 1% на перші два роки, 5% з наступного року на інвестиційні цілі та 3% на фінансування оборотного капіталу.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання