Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    З початку цього року послугами Харківської обласної служби зайнятості скористалися 24,7 тис. осіб

    З початку цього року послугами Харківської обласної служби зайнятості скористалися 24,7 тис. осіб, з них 17,3 тисяч мали статус безробітного. Співпрацювали зі службою зайнятості 3,4 тис. роботодавців, які надали 10,6 тисяч пропозицій роботи. За сприяння обласної служби зайнятості забезпечено зайнятість 13,1 тис. громадян. Про це поінформував директор Харківського обласного центру зайнятості Олександр Котуков.
       
        За словами О. Котукова на Харківщині продовжується активна реалізація проєкту «Армія відновлення», у рамках якого служба зайнятості з початку 2024 року видала 9,2 тис. направлень на виконання суспільно корисних робіт. За цим показником Харківська область тримає лідерство серед усіх регіонів України.
       
        «Роботи проводять у 51 громаді, види робіт залежать від потреб тієї чи іншої громади. Учасники «Армії відновлення» займаються, розборами завалів після обстрілів, плетінням маскувальних сіток, носків, килимків, виготовленням окопних свічок для ЗСУ, облаштуванням захисних споруд, копання та риття траншей, надання соціальних послуг тощо», - зазначає керівник обласного центру зайнятості.
       
        Для забезпечення роботодавців кадрами 1154 безробітних проходили професійне навчання за сприяння Служби. 575 людей отримали ваучер на навчання для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.
       
        Продовжується дія урядового проєкту «єРобота» з грантовими програмами «Власна справа» та «Гранти для ветеранів та другого з подружжя». У цьому році вже розглянуто 412 заяв на отримання мікрогранту/гранту, схвалено 182 позитивних рішень. Вдала реалізація заявлених бізнес-ініціатив дасть можливість створити 337 нових робочих місць у регіоні. Серед грантоотримувачів є 11 учасників бойових дій/членів їх сімей та 16 внутрішньо переміщених осіб.
       
        Для уточнення інформації звертайтеся до відділу організаційно-інформаційної роботи Харківського обласного центру зайнятості за тел. (057) 765 30 81 або е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання