Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині відзначили Всесвітній день донора та 85-річчя з дня заснування обласного центру крові

    Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов подякував донорам за їхню допомогу та привітав колектив закладу із річницею заснування.
       
        Він також наголосив, що вже третій рік через російську агресію потреби у донорській крові зростають як для цивільних, так і військових. Завдяки добровільним донорам, маємо 100 тисяч запасів крові для закриття потреб не тільки Харківщини а й сусідніх областей.
       
        «Вдячний всім, хто долучився до цієї важливої справи, – здає кров і рятує життя цивільних пацієнтів та українських військових», – подякував донорам Олег Синєгубов.
       
        За даними директорки Харківського обласного центру служби крові Олени Малигон, наразі в регіоні налічується понад 3 тисячі 500 почесних донорів. Лише за цей рік 84 жителя Харківщини стали «Почесними донорами України».
       
        Сьогодні донатори крові отримали посвідчення почесного донора України. Також донори та працівники медзакладу були відзначені почесною грамотою Харківської обласної військової адміністрації.
       
        Нагадаємо, що у перші найважчі дні повномасштабного вторгнення, під ворожими обстрілами, в Обласному центрі крові були довгі черги охочих здати свою кров. А працівники Центру одразу налагодили процеси, тому робота медичної установи не припинялася ні на день.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання