Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Богодухівщині продовжують розглядати доцільність проведення тендерних закупівель

    Про це йшлося під час засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» у Богодухівському районі під головуванням голови робочої групи, заступника начальника Богодухівської районної військової адміністрації Олександра Дейнеки, яке відбулося 14 червня 2024 року.
       
        Олександр Дейнеко доповів про результати моніторингу витрат бюджетних коштів, які проведені головними розпорядниками або розпорядниками коштів місцевих бюджетів у травні-червні 2024 року.
       
        У рамках засідання обговорили проведення тендерних закупівель в управлінні освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради Харківської області в частині аргументованого продовження замовником строку розгляду тендерної пропозиції, а також доцільності проведення робіт, враховуючи заходи з трансформації мережі закладів освіти Богодухівської міської територіальної громади. По КП «Господар» придбання паливно-мастильних матеріалів щодо обґрунтування необхідності проведення закупівлі.
       
        По Валківській міській територіальній громаді виникли питання щодо закупівель Комнальною установою «Місцева служба комунальної власності Валківської міської ради Богодухівського району Харківської області» послуг з поточного ремонту щебеневих доріг комунальної власності по вулицях і провулках міста та сіл громади в частині обґрунтування об’єктів та договірної ціни з поточного ремонту доріг (обсяги, узгодження вартості роботи, доцільність).
       
        Олександр Дейнеко інформував членів робочої групи про те, що 7 червня 2024 року було проведене засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» у Харківській області, на якому розглядалося питання доцільності проведення будівництва підвальних приміщень будівлі КЗ «Писарівська гімназія» Золочівської селищної ради. Навчальний заклад є опорним для кількох населених пунктів, утім розташований на відстані в 13 кілометрів від кордону. Це приміщення планується використовувати під укриття. На етапі погодження прийнято рішення відтермінувати на рік дані заходи.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання