Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олег Синєгубов в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів про оперативну ситуацію на Харківщині

    Впродовж доби ворог продовжував завдавати масованих ударів керованими авіабомбами по цивільній інфраструктурі області, повідомив начальник Харківської ОВА.
       
        «Окупанти обстрілюють як прикордонні населені пункти регіону, так і місто Харків. За добу противник випустив по території області понад 30 керованих авіабомб. Це Липецький, Вовчанський, Куп'янський напрямки. Так само ворожих обстрілів зазнали населені пункти Ізюмського району», – розповів Олег Синєгубов.
       
        Активна фаза евакуаційних заходів на Вовчанському та Липецькому напрямках пройшла, однак це питання весь час перебуває на постійному контролі начальника Харківської ОВА. Всього з цих напрямів до більш безпечних територій було евакуйовано близько 12 тисяч людей.
       
        «Наразі розглядається питання щодо примусової евакуації 13 дітей, які перебувають у 5 населених пунктах Борівської громади Ізюмського району. За нашою інформацією у селищі Борова – близько 580 дітей, однак мова про їх примусову евакуацію поки що не йде. Продовжуємо слідкувати за військовою й оперативною обстановкою на всіх напрямках, готові ухвалювати безпекові рішення та спільно із відповідними службами реагувати», – сказав Олег Синєгубов.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання