Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    «Кожен із нас на своєму рівні має забезпечити енергонезалежність», - Олег Синєгубов про підготовку до осінньо-зимового періоду

    Як зазначиє начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в інтервʼю «Укрінформ», робота з підготовки до опалювального сезону розпочалася ще у січні. А масовані обстріли енергетичної системи навесні змусили прийняти нові виклики.
       
        «Ми маємо відновити все по максимуму з того, що знищили окупанти. Я кажу і про електрогенеруючі обʼєкти, і про теплогенеруючі обєкти. Зовсім інший процес - це децентралізація системи електро- та теплопостачання. Та треба розуміти, що це не альтернатива, а додаткова система, яка допоможе протриматися певний час у випадку критичності або знищенні якогось основного енергогенеруючого підприємства. При цьому вона не зможе замінити основні обʼєкти», - зазначає Олег Синєгубов.
       
        Харківщина стане одним з пілотних проєктів не лише в Україні, а й в Європі по залученню альтернативних джерел електро- і теплопостачання. Йдеться про найсучасніші технології з усього світу, додав начальник Харківської ОВА.
       
        Разом із тим, готуватися до складного осінньо-зимового періоду мають і жителі області, зокрема ОСББ, забезпечити енергонезалежність, застосовуючи альтернативні джерела живлення, сонячні панелі, акумуляторні системи. Щоб у випадку блекауту могли працювати водяні насоси, ліфти тощо.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання