Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олег Синєгубов - про ситуацію на Харківщині станом на 30 червня

    Ударів по Харкову не зафіксовано.
       
        О 21:22 ворог здійснив обстріл за межами с. Ківшарівка Куп'янського району.
       
        О 16:03 зафіксовано влучання КАБу біля будинку у м. Дергачі Харківського району. Пошкоджено гараж, господарчу споруду, скління вікон та балконів 5 поверхового житлового будинку. Ще одне влучання в землю у полі. Постраждав чоловік, від госпіталізації відмовився.
       
        Ще одне влучання зафіксоване на території підприємства. Пошкоджено скління вікон, бетонний паркан, стіни, готові дитячі майданчики, електроживлення, побутову техніку.
       
        Також постраждала територія приватного домоволодіння. Влучання трапилось в город. Частково зруйновано житловий будинок. Також пошкоджено щонайменше 10 приватних будинків. Постраждали дві жінки.
       
        О 15:47 окупанти здійснили обстріл по відкритій території с. Осиново Куп'янського району.
       
        О 13:08 в с. Одноробівка Богодухівського району в результаті обстрілу пошкоджено адміністративне приміщення фермерського господарства та магазин.
       
        У Куп’янськ-Вузловий об 11:00 відбувся артобстріл. Пошкоджено приватний будинок, поранення отримала 70-річна жінка.
       
        29 червня о 10:00 відбувся артилерійський ворожий обстріл с. Одноробівка Богодухівського району. Пошкоджено приватний будинок.
       
        На Харківському напрямку протягом дня українські захисники успішно зупинили 12 спроб противника покращити своє становище в районі Вовчанська. Російські терористи зазнали втрат і відійшли.
       
        На Куп’янському та Лиманському напрямках загалом кількість бойових зіткнень збільшилась до 13. Ворог намагався відтіснити Сили оборони з позицій в районах Синьківки, Степової Новоселівки, Стельмахівки, Греківки, Невського та Торського. 5 атак на цей час відбито. Тривають бої. Ситуація під контролем українських захисників.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання