Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Харківщину з робочим візитом відвідав Міністр енергетики України Герман Галущенко

    Під час наради Герман Галущенко та начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов обговорили енергетичну безпеку регіону та найближчі плани щодо відновлення інфраструктури.
       
        «Уряд України ухвалив низку рішень для того, щоб спростити і надати можливість як бізнесу, так і державним компаніям збільшувати на розподіляли енергогенерацію. Харківська область для нас – окремий трек, бо ми розуміємо постійні ризики через загрозу ворожих атак. Очікуємо, що наступна зима буде складною, тому продовжуємо робити все для забезпечення населення сталим доступом до електропостачання», – сказав Герман Галущенко.
       
        Наразі одним із пріоритетних завдань обласної військової адміністрації є відновлення та захист підстанцій Харківщини.
       
        «По кожному з таких об'єктів маємо чітке розуміння як щодо термінів, так і графіків робіт. Ми вже отримали державну субвенцію у розмірі 2,5 мільярда гривень для підготовки до опалювального сезону. З них 2 мільярди — спрямують на підготовку міста Харків, 500 мільйонів – для підготовки населених пунктів Пісочин, Солоницівка і Слобожанське. Це населені пункти, які отримують теплоносії з ТЕЦ-5 та Зміївської ТЕС. Дякую Міністерству енергетики України за підтримку Харківщини», – зазначив Олег Синєгубов.
       
        Начальник Харківської ОВА сфокусував увагу присутніх і на проблемних питаннях, котрі виникають через дії ворога: минула ракетна небезпека тривала близько 36 годин. У таких умовах будівельникам працювати складно, однак виконання поставлених завдань продовжується.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання