Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині запрацював ще один Центр життєстійкості

    Центр відкрили в Балаклійській громаді в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», ініційованою першою леді Оленою Зеленською.
       
        Участь у відкритті взяли Міністерка соцполітики Оксана Жолнович, заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська та представники ЮНІСЕФ.
       
        «Я дуже щаслива, що сьогодні ми маємо ще один чудовий простір – Центр життєстійкості. Заклад було створено за принципом, визначеним Міністерством соцполітики України. Дякую міжнародним партнерам за допомогу та сприяння у розбудові соціальної інфраструктури. Окремо хочу подякувати працівникам Центрів життєстійкості Харківщини, котрі самовіддано надають послуги населенню, їхня робота справді вражає та надихає», – сказала Оксана Жолнович.
       
        Завдання Центрів життєстійкості – надавати психосоціальну підтримку жителям громад, що включає групові та індивідуальні консультації фахових психологів, підвищення батьківських компетенцій, послуги з соціального супроводу, кризового втручання, розв’язання конфліктів, а також підтримку захисників і захисниць України.
       
        «Незважаючи на виклики повномасштабної війни продовжуємо розвивати соціальну сферу Харківщини. За підтримки Міністерства соціальної політики та нашого надійного партнера ЮНІСЕФ на території Балаклійської громади запрацював черговий Центр життєстійкості. В закладі акумульовані всі соціальні послуги. Робота Центру побудована за принципами доступності, професійності, своєчасності та доброзичливості. Скористатися послугами можуть всі без виключення жителі громади. Створення функціональних центрів в області триває, це питання перебуває на постійному контролі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова», – зазначила Віта Ковальська.
       
        Кожен центр створюють із урахуванням потреб маломобільних груп населення, дотриманням норм доступності, а також за принципом комфорту для дітей і сімей.
       
        «Спільно з Міністерством соціальної політики та Харківською обласною військовою адміністрацією ми відкрили вже п'ятий Центр життєстійкості в регіоні. Цього разу - в Балаклійській громаді. Це ще один сучасний, доступний простір, де кожен мешканець громади може отримати послуги з формування індивідуальної стійкості, а також стійкості родини, стійкості громади. Всі послуги в Центрі надаються у сприятливій і дружній атмосфері, з особливою увагою до родин з дітьми», – сказала керівниця програм ЮНІСЕФ у Харківській області Людмила Паламар.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання