Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дорогі богодухівці! Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни, жителі району!

    Прийміть найщиріші вітання з 69-ою річницею звільнення міста Богодухова від фашистських загарбників та Днем міста!

    День народження міста – завжди хвилююча подія для його мешканців. У такий день кожен відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому місто дороге, хто тут народився, живе, працює чи просто приїздить у гості.

    Відзначення таких подій переповнює наші душі особливим піднесенням і гордістю, дає можливість кожному виразніше відчути свій нерозривний зв’язок з багатою історією рідного краю.

    Успіх і процвітання Богодухова  - це результат спільної праці робітників, будівельників, вчителів, лікарів, працівників житлово-комунального господарства, культури, соціальної сфери, підприємців, державних службовців, всіх, хто віддає свій талант і майстерність рідному місту, хто своєю щоденною працею у різних галузях і сферах  вносять свій посильний внесок у соціально-економічний розвиток  міста і краю.

    Висловлюю  вдячність  усім богодухівцям за їх старання, умілі руки та натхненну працю.

    У цей святковий день особлива шана і низький уклін  ветеранам Великої Вітчизняної війни. Ваш подвиг є і завжди буде взірцем патріотизму та любові до рідної Вітчизни для нових поколінь.

    Бажаю всім добра, щастя, здоров’я, миру і злагоди у рідних оселях,  подальших успіхів у праці в ім’я процвітання і добробуту Богодухова  та всього району.

    Зі святом вас! Щасливої долі та нових звершень!

    З повагою.
    Голова Богодухівської районної
    державної адміністрації
    В.М.Бєлий

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання