Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зустріч з активом с. Зарябинка голови райдержадміністрації

    21 серпня 2012 року відбулася чергова зустріч голови райдержадміністрації В.М. Бєлого з активом громади Зарябинської сільської ради. На ній також були присутні  представники різних служб.

    Традиційно  зустріч розпочав голова місцевої ради Олексенко Олександр Володимирович,  який зупинився на тих завданнях, які вже виконані  і на тих, над якими ще потрібно попрацювати.

    Олександр Володимирович підкреслив, що виконком Зарябинської сільської ради роботу свою будує таким чином, що намагається вирішувати всі питання на місцях, адже він обраний громадою і знаходиться на службі у неї.

    У вступному слові до громади Володимир Миколайович Бєлий акцентував, що всі  питання, які потребують вирішення, можуть розглядатися  на місцевому, районному і вищому рівнях. Тому проблеми, які знаходяться у компетенції Зарябинського сільського голови, повинні ним вирішуватися.

    Серед питань, які хвилювали Зарябинську громаду, прозвучали зокрема такі: перебої з електропостачанням та знеструмлення споживачів, необхідність ремонту доріг, санітарний стан населених пунктів ради.

    Також викликало емоційне обговорення  питання електрифікації села.

    У кінці зустрічі В.М.Бєлий звернувся до кожного, хто прийшов на зустріч: «Давайте громадою вирішувати всі проблеми і ми їх обов’язково здолаємо».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання