Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розпорядження №187 від 01.06.11 "Про діяльність виконавчих комітетів Іваношийчинської та Павлівської сільських рад щодо вирішення соціально - економічних проблем своїх територій"


    БОГОДУХІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

    Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

    Богодухів

    від 01.06.11
     
    № 187


    Про діяльність виконавчих комітетів Іваношийчинської та Павлівської сільських рад щодо вирішення соціально - економічних проблем своїх територій
     

    Проаналізувавши та обговоривши на засіданні колегії районної державної адміністрації питання діяльність виконкомів Іваношийчинської та Павлівської сільських рад щодо вирішення соціально-економічних проблем своїх територій слід зазначити, що названі сільські ради докладають значних зусиль для виконання повноважень, визначених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», забезпечення на цій основі соціальних, духовних, культурних потреб населення, збереження стабільної суспільно-політичної ситуації на підвідомчих територіях.

    Бюджети Іваношийчинської та Павлівської сільських рад за І квартал 2011 року по доходах виконані відповідно на 100% і 102% до затвердженого плану з урахуванням змін. Показники виконання власних і закріплених доходів загального фонду аналогічні.

    На виконання місцевих бюджетів впливає діяльність сільськогосподарських підприємств, розташованих на підвідомчих територіях.

    Населення сільських рад забезпечене транспортним сполученням.

    У населених пунктах сільських рад достатня кількість торгівельних підприємств, але проблемним залишається питання надання побутових послуг населенню.

    Сільськими радами вживаються заходи щодо вирішення соціальних питань, відбувається подальше вдосконалення діючої системи соціального захисту інвалідів, ветеранів війни і праці. Продовжується робота з розширення соціально-побутового обслуговування інвалідів та громадян похилого віку соціальними працівниками.

    Виконавчими комітетами Іваношийчинської та Павлівської сільських рад приділяється увага роботі загальноосвітніх шкіл, закладів культури, бібліотек, розвитку фізкультури і спорту. Проведені поточні ремонти пам’ятників.

    Разом з цим, існує низка невирішених питань.

    Складною залишається демографічна ситуація, частина трудових ресурсів змушена працювати за межами територій рад. Продовжує скорочуватись поголів’я тварин, що утримується населенням на вказаних територіях. Стан автодоріг незадовільний. Більшість об’єктів соціальної сфери, водопровідна мережа потребують капітального ремонту. Працівники закладів культури та охорони здоров’я не працюють на повні ставки.

    З метою забезпечення безумовного виконання Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» в частині делегованих повноважень, подальшого вдосконалення форм і методів роботи виконавчих комітетів Іваношийчинської та Павлівської сільських рад з керівництва соціально-економічним розвитком, відповідно до рішення колегії районної державної адміністрації від 25.05.11:

    1.Рекомендувати Іваношийчинському сільському голові Суботі В.А. та Павлівському сільському голові Тарасенку П.А.:

    1.1. Спрямувати зусилля на вирішення соціально-економічних проблем на підвідомчих територіях, збереження стабільної суспільно-політичної ситуації.

    1.2. На розширених засіданнях виконавчих комітетів сільських рад всебічно проаналізувати соціально-економічну ситуацію підвідомчих територій за І півріччя 2011 року, стан справ у всіх сферах діяльності, хід виконання актів Президента України, розпоряджень голови районної державної адміністрації, власних рішень, виявити причини, що стримують розвиток позитивних тенденцій, намітити шляхи їх усунення.

    1.3. Вжити дієвих заходів щодо забезпечення належного контролю за виконанням розпоряджень голови районної державної адміністрації, власних рішень, особливо з питань виконання делегованих повноважень.

    1.4. Поліпшити роботу щодо своєчасного і повного внесення до бюджетів податків, зборів та інших обов'язкових платежів суб’єктами господарювання на підвідомчих територіях, провести оптимізацію видатків бюджетних установ, залучення спеціальних коштів на фінансування видатків бюджету.

    1.5. Забезпечити стабільну роботу закладів культури, охорони здоров’я та освіти, покращувати їх матеріально-технічну базу.

    1.6. Активізувати роботу з виготовлення проектів відведення земельних ділянок під звалище твердих побутових відходів.

    2.Рекомендувати Іваношийчинському сільському голові Суботі В.А.:

    2.1. Активізувати роботу щодо покращення благоустрою села (освітлення вулиць та ремонт доріг).

    2.2. Сприяти залученню інвесторів для капітального ремонту Іваношийчинського будинку культури.

    2.3. Прискорити процедуру передачі водопровідної мережі на обслуговування у процесі експлуатації.

    3. Рекомендувати Павлівському сільському голові Тарасенку П.А.:

    3.1 Посилити контроль за ходом робіт з газифікації Кручанського дитячого навчального закладу.

    3.2. Розробити та затвердити тарифи на водопостачання.

    4. Запропонувати виконкомам Іваношийчинської та Павлівської сільської рад про проведену роботу інформувати райдержадміністрацію через управління економіки районної державної адміністрації до 01.12.11.

    5. Першому заступнику голови райдержадміністрації Кириченку О.І. спільно з виконкомами місцевих рад району провести облік земель, в тому числі водного фонду, та вжити заходів щодо своєчасної сплати орендної плати.

    6. Управлінню економіки райдержадміністрації підсумкову інформацію про виконання розпорядження подати голові районної державної адміністрації до 10.12.11.

    7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників голови райдержадміністрації відповідно до розподілу обов’язків.

    Голова районної державної
    адміністрації

    Л.С.КОНОВАЛОВ

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання