Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Увага! Погіршення погодних умов!

    Вночі та вдень 1 лютого в області очікуються значні опади у вигляді снігу та мокрого снігу, можливо з дощем. На дорогах місцями ожеледиця.
       
        Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря: вночі від -5°С до -1°С, вдень 0°С +5°С.
       
        Дорожні служби звертаються до учасників дорожнього руху, особливо водіїв вантажного транспорту, з проханням без потреби не виїжджати на автошляхи в негоду до ліквідації її наслідків.
       
        Водіям великогабаритного транспорту радять користуватися майданчиками для відстою, розташованими вздовж державних доріг. Для зручності, всі вони відзначені на Google-мапі.
       
        «За таких погодних умов, як коливання температурних показників з плюса на мінус і навпаки у поєднанні з опадами й високою вологістю повітря, є ймовірність виникнення слизькості на дорозі. Нагадуємо водіям про необхідність обов'язкового використання зимових шин», - наголошують у Службі автомобільних доріг в Харківській області.
       
        Для отримання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації телефонуйте за номером диспетчера 0573368344 та 0573367700. Дзвінки приймаються цілодобово. Крім того, можна залишити своє звернення на інтерактивній мапі Укравтодору.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання