Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ярмарок вакансій найефективніший шлях до працевлаштування

    Сьогодні в галузях економіки потрібні: бухгалтери, вчителі логопеди та дефектологи, касири, механіки гаража, начальники цеху, соціальні педагоги, вихователі, майстри виробництва, кухарі, водії автотранспортних засобів, слюсарі, трактористи та фахівці за іншими робітничими професіями.
       
        03 лютого Богодухівською районною філією Харківського обласного центру зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій. На ярмарку були представлені вакансії 10 роботодавців Богодухівського району та м. Харків в тому числі ДП «Харківський машинобудівний завод «ФЕД», ТОВ Богодухівське ХПП», Богодухівська ЦРЛ, ДП «Гутянський лісгосп», Філія «Богодухівський райавтодор», КП «Богодухіввода» та фізичних осіб – підприємців Наконечний О.М., Задорожня О.Д., Довга Т.М., Колєснік Т.Г.
       
        У ярмарку взяли участь шукачі роботи та безробітні з бажанням працевлаштуватися за професіями: електрик дільниці, водій автотранспортних засобів, слюсар-ремонтник та слюсар з ремонту автомобілів, кухар.
       
        Сучасні можливості служби зайнятості створюють усі необхідні умови для того, щоб її співпраця з роботодавцями була плідною. А саме, шукачі роботи знайшли свого роботодавця, а роботодавці – свого працівника, це справляє позитивний вплив на регіональний ринок праці, зменшує напруження у суспільстві, а отже веде до гідного майбутнього!
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання