Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Способи використання попередніх результатів тестування на знання законодавства

    У зв’язку із запровадженням можливості тестування на знання законодавства дистанційно з 06 березня 2021 року, що передбачено пунктом 34 «Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби» та передачі його результатів у електронному вигляді, наразі існує декілька способів використання попередніх результатів цього тестування. Вибір того чи іншого способу залежить, зокрема від часу та місця останнього складання такого тесту.

              Звертаємо увагу, що передані кандидатами результати тестування можуть бути використані для участі у іншому конкурсі лише після перевірки адміністратором конкурсу їх автентичності на порталі test.nads.gov.ua.

    Спосіб 1

              Якщо тест було складено та на його результати накладено кваліфікований електронний підпис на порталі test.nads.gov.ua кандидат повідомляє адміністратора конкурсу про намір використати його результати разом із наданням доступу адміністратору конкурсу до результатів останнього тестування шляхом надсилання на адресу електронної пошти свого прохання із зазначенням коду відповідного тесту.

              Таке повідомлення надсилається не пізніше часу завершення тестування усіх кандидатів (про дату і час початку та завершення тестування кандидатів повідомляє служба управління персоналу).

    Повідомлення кандидата має бути окремо щодо кожної посади.

    Спосіб 2

              Якщо тест було складено проте на його результати НЕ можливо накласти (або не вдається накласти) кваліфікований електронний підпис на порталі test.nads.gov.ua кандидат повідомляє адміністратора конкурсу про намір використати його результати разом із наданням доступу адміністратору конкурсу до результатів останнього тестування шляхом надсилання на адресу електронної пошти свого прохання та файлу результатів тестування у форматі .P7S з накладеним кваліфікованим електронним підписом (зокрема, за допомогою Єдиного державного веб-порталу електронних послуг «Портал Дія» - diia.gov.ua).

              Як перевірити накладений кандидатом кваліфікований електронний підпис на файл з результатами тестування можете дізнатись тут https://career.gov.ua/site/view-article?id=88

    Таке повідомлення надсилається не пізніше часу завершення тестування усіх кандидатів (про дату і час початку та завершення тестування кандидатів повідомляє служба управління персоналу).

    Повідомлення кандидата має бути окремо щодо кожної посади.

    Зазначений спосіб може бути застосовано кандидатом, зокрема для використання результатів тестування пройденого до 29 березня 2021 року або у разі неможливості накладення кваліфікованого електронного підпису на файл з результатами тестування на порталі test.nads.gov.ua з різних причин.

    Спосіб 3

              Якщо тест було складено у Центрі оцінювання кандидатів на зайняття посад державної служби (за адресою: м. Київ, вул. Прорізна, 15), кандидат може використати його результати шляхом відмітки про це у заяві про участь у конкурсі із зазначенням дати проходження.

              Ознайомитись із способом отримання результатів попереднього тестування кандидатів адміністраторами конкурсу можна за посиланням.

    https://lh6.googleusercontent.com/m1urAWaHXk2VHTiYqa80bBP...

    Спосіб 4

              Кандидат може використати результати свого останнього тестування з’явившись до державного органу у визначений для проходження тестування час, увійти до особистого кабінету та надати доступ адміністратору конкурсу до відповідних результатів шляхом друку відповідного звіту. Роздрукований звіт підписується кандидатом та передається адміністратору конкурсу.

              Цей спосіб може бути використаний за попереднім узгодженням з адміністратором конкурсу як при проведенні тестування за фізичної присутності кандидатів, так і при проведенні тестування дистанційно.

              Рекомендуємо узгодити використання цього способу не пізніше ніж за один робочий день до початку тестування.

              До уваги кандидатів та адміністраторів конкурсу!

              Необхідна адреса електронної пошти, на яку кандидати мають повідомити про бажання використати свої попередні результати тестування, зазначена в умовах проведення конкурсу на відповідну посаду, як адреса для надання додаткової інформації з питань проведення конкурсу.

              Таке повідомлення надсилається не пізніше часу завершення тестування усіх кандидатів (про дату і час початку та завершення тестування кандидатів повідомляє служба управління персоналу).

              Відомості надані кандидатом підлягають перевірці. Тому з метою уникнення непорозумінь, своєчасної перевірки факту надходження прохання кандидата та можливості використання результатів тестування (наприклад, щодо строків використання відповідних результатів, результатів перевірки автентичності наданих результатів) рекомендуємо кандидатам здійснювати це завчасно.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання