Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Сьогодні розпочав свою роботу у Валках Центр масової вакцинації проти COVID-19

    Центр розташований за адресою м. Валки по вул. Харківська,7 у приміщенні "Старої школи". За повідомленням Валківського центру первинної медико-санітарної допомоги, працюватиме він щоденно з 8.00 до 14.00 годин без вихідних. На сьогоднішній день заклад забезпечений такими вакцинами: AstraZeneca, Pfizer Comirnaty, Coronavac.

     

    Із роботою центру вакцинації в день його відкриття ознайомилась заступник міського голови Ольга Борщ . Вона поспілкувалась з головним лікарем КНП "Валківський центр ПМСД" Мариною Орловою. Марина Орлова повідомила, що для вакцинації маломобільних груп населення також на базі КНП "Валківський центр ПМСД" також функціонує 2 мобільні бригади.

     

    Також в громаді працюють пункти щеплень : АЗПСМ м. Валки, АЗПСМ смт. Ков'яги, АЗПСМ смт. Старий Мерчик з графіком роботи з 8.00-14.30 год, вихідний-неділя.

     

    Всі бажаючі також можуть отримати інформацію щодо роботи центру масової вакцинації, пунктів щеплень, мобільних бригад, наявність вакцини, запису на вакцинацію, звернувшись до сімейних лікарів чи реєстратури, а також за телефонами АЗПСМ м. Валки - 5-25-30, 5-12-65, мобільний телефон - 066-374-55-68, АЗПСМ смт. Ков'яги - 6-72-34, АЗПСМ смт. Старий Мерчик - 6-63-10.

    Мобільний телефон Центру масової вакцинації 095-711-69.
       
       

    Також можна зареєструватися на вакцинацію за посиланням - https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfXwCstpnbM3P.../viewform

    Не зволікайте, подбайте завчасно про своє здоров'я та здоров'я своїх рідних!
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання