Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині вакциновано проти COVID-19 понад 90% усіх медичних працівників. Михайло Черняк

    Заступник голови Харківської ОДА зазначив, що загалом за час вакцинальної кампанії в області зроблено 458648 щеплень та вже понад 157000 осіб завершили вакцинацію, отримавши 2-гу дозу.
       
        «На сьогодні на території області щеплено понад 92% медичних працівників. Це дуже важливо для нас. Також продовжуємо вакцинацію освітян, наразі фактично 60% освітян уже щепилися», - розповів Михайло Черняк.
       
        Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації зазначив, що вакцинальна кампанія в області продовжує набирати обертів, зокрема, триває організована вакцинація трудових колективів.
       
        16 серпня Михайло Черняк ознайомився з організацією процесу вакцинації трудових колективів на базі ресторану в Харкові.
       
        Нагадаємо, вакцинація колективів за заявками підприємств проходить безпосередньо на підприємствах, де працює не менш ніж 50 осіб. Виїжджати на невеликі приватні підприємства, де потрібно вакцинувати 10-20 осіб, мобільні бригади не можуть.
       
        Обласна державна адміністрація спільно з регіональною бізнес-асоціацією знайшла спосіб вирішити це питання. Невеликі колективи об'єднують у групи - і проводять вакцинацію на базі ресторану в центрі Харкова, наданого представниками бізнесу.
       
        «Сьогодні організовуємо вакцинацію трудових колективів, це стало можливим завдяки нашим зустрічам з асоціаціями, профспілками. Це вже не перша акція в цьому закладі, і, як на мене, важливо, що це саме сфера обслуговування. Люди відповідальні і розуміють, що це надасть можливість їм працювати, бути захищеними, запобігати розповсюдженню хвороби - це є дійсно важливим моментом», – розповів Михайло Черняк.
       
        Завідувач відділення з боротьби з коронавірусною хворобою №1 Харківського обласного диспансеру радіаційного захисту населення Дмитро Шаповалов, який працює разом з мобільною бригадою на організованій вакцинації трудових колективів, розповів, що у диспансері, який під час піку пандемії COVID-19 лікував населення від коронавірусної хвороби, наразі є мобільні бригади, які проводять щеплення в області.
       
        «Наразі три мобільні бригади працюють у центрі масової вакцинації проти COVID-19 на Трінклера, ще 2-3 бригади виїжджають на вакцинацію організованих колективів. Тут організовано виїзну мобільну бригаду, вакцинуємо співробітників цієї компанії. Це вже у нас другий сюди виїзд, бо багато співробітників. Вважаю, що ці виїзні бригади по колективах зручні для співробітників. Фактично, люди на роботі і можуть вакцинуватися», - зазначив Дмитро Шаповалов.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання