Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    ЗМІНИ ДО ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ

    Управління соціального захисту Богодухівської районної державної адміністрації повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 2021 року № 842 «Зміни, що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України» внесено зміни до порядку призначення субсидій.

    Кабмін скасував норму, введену навесні 2020 року, про збільшення на 50% соціальних нормативів на ЖКП під час призначення субсидій. Підвищений норматив діятиме тільки в разі введення в регіоні «червоного» рівня карантину.

    Житлові субсидії призначатимуться в разі купівлі квартири (будинку) протягом шести місяців після продажу іншої квартири (будинку), які були єдиним житловим приміщенням у власності особи, на підставі підтвердних документів.

    Крім того, скасовується норма про те, що субсидія може призначатися у разі, якщо середньомісячна нарахована заробітна плата становить менше від розміру мінімальної заробітної плати не більшяк на 50відсотків, а  в Києві таСевастополі,обласних центрах і містах обласного значення - не більш як на 20%.

    Також вилучається норма про наявність мобільного телефону в осіб, які є претендентами на отримання житлової субсидії, оскільки з 1 травня 2021 року субсидіянадається виключно у готівковій формі.

     

    Управління соціального захисту населення

    Богодухівської районної державної адміністраціїї


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання