Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про стан захворюваності на COVID-19 в Богодухівському районі

    За інформацією територіальних громад Богодухівського району спостерігається зріст випадків захворюваності на COVID-19. Станом на 02.09.2021 року за минулу добу, зареєстровано 6 нових випадків на COVID-19, а саме:
       
        - Богодухівська міська рада - 1 випадок;
        - Валківська міська рада - 2 випадки;
        - Краснокутська селищна рада - 3 випадки.
       
        За даними Центру громадського здоров’я за 01 вересня 2021 року в Україні зафіксовано 2477 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 179, медпрацівників – 36).
       
        За словами медиків штам коронавірусу Дельта є більш заразним, і його симптоми відрізняються від звичайного перебігу COVID-19. Тож багато людей спочатку можуть помилково сприймати їх за щось інше. У багатьох пацієнтів є такі симптоми, як закладеність носа, нежить, чхання та біль у горлі, якщо у вас є будь-які симптоми - незалежно наскільки вони помірні - зробіть тест та обмежте свій контакт з іншими людьми.
       
        Дотримання трьох простих правил протиепідемічної безпеки — дотримання дистанції, носіння маски та користування санітайзерами — рятує життя. Бережіть себе та рідних. При перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання