Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведено комісію КТЕБ та НС

    Під головуванням начальника Богодухівської районної військової адміністрації Анатолія РИСЦОВА відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Богодухівського району.
       
        Членами постійної комісії було розглянуто ряд питань, пов'язаних з повсякденною життєдіяльністю громад Богодухівського району. Так, начальник Богодухівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Харківській області Олег ДОЛУДА разом з завідувачем Краснокутської філії ДУ "Харківський ОУКПХ МОЗ" Олексієм ЛИХВАРОМ доповіли про стан справ щодо застосування показників безпечності та якості питної води в умовах воєнного стану.
       
        Заступник начальника Богодухівського РУ ГУ ДСНС України Євген ТКАЧЕНКО доповів про заходи щодо заборони відвідування населенням місць масового відпочинку на водних об'єктах Богодухівського району впродовж літнього періоду в умовах воєнного стану. Також були розглянуті питання щодо заборони використання суден та вилову водних біоресурсів на водних об'єктах Богодухівського району, організації заходів безпеки на об'єктах з масовим перебуванням людей при отриманні сигналу "ПОВІТРЯНА ТРИВОГА" та дотримання вимог законодавства під час експлуатації звалищ твердих побутових та промислових відходів.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання