Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Захист прав дітей

    Діти належать до числа найменш захищених соціальних груп населення. Сьогодні, 21 вересня 2022 року, під керівництвом голови Богодухівської районної військової адміністрації Анатолія Рисцова відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Богодухівської районної державної адміністрації.
       
        На порядку денному було розглянуто питання: про влаштування дітей-сиріт до дитячого будинку сімейного типу; про створення дитячого будинку сімейного типу, влаштування на виховання та спільне проживання дітей, позбавлених батьківського піклування; про завершення строку перебування особи з-поміж дітей, позбавлених батьківського піклування в дитячого будинку сімейного тину; про завершення строку перебування особи з-поміж дітей, позбавлених батьківського піклування у зв’язку з досягненням повноліттям та інші.
       
        Діяльність комісії з питань захисту прав дитини спрямована на координацію зусиль установ та організацій району у сфері реалізації державної політики щодо соціально-правового захисту дітей, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, недопущення порушення житлових та майнових прав дітей. Таому члени комісії, при прийнятті рішень, які стосуються вирішення долі дітей, повинні керуватись виключно інтересами дітей та положеннями чинного законодавства.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання