Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Робочий візит до Золочівської громади

    В ході робочого візиту до деокупованих та найбільш постраждалих за час російської агресії населених пунктів Золочівської громади, начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій Рисцов разом з начальником Золочівської селищної військової адміністрації Віктором Коваленком ознайомилися зі станом справ та визначили першочергові заходи по відновленню електро- та газопостачання.
       
        У населених пунктах - Світличне, Турове, Макарове, Чорноглазівка та Калинове розбиті та зруйновані об'єкти інфраструктури, соціальної сфери, адмінбудівлі, приватні домоволодіння та комунікації. Але жителі даних сіл починають повертатися додому, тому потрібно до настання холодів вжити ряд масштабних відновлювальних заходів.
       
        Окрім погодних умов, роботу служб уповільнюють і заходи по розмінуванню територій, де велись бойові дії.
       
        На цьому тижні енергетики та газовики планують працювати у Світличненському старостинському окрузі, на допомогу їм буде направлено дві бригади електриків з сусідніх громад. Також Золочівській громаді буде надано пальне, яке вкрай необхідне для заправки транспорту, задіяного у відновлювальних роботах.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання