Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    День захисників та захисниць України та День Українського козацтва

    В історії нашої Батьківщини є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, а також державне свято - День захисників та захисниць України. Сучасна Українська держава є історичною та політичною спадкоємицею Київської Русі, козацтва, визвольного руху та тисячолітньої християнської традиції. Тому поєднання цих трьох свят є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників та захисниць України та проявом поваги народу до них.
       
        14 жовтня начальник районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ разом з заступником голови районної ради Русланом СВІТЛИЧНИМ, керівниками міста та запрошеними, поклали квіти до пам’ятного знаку борцям за незалежність і свободу України.
       
        Відбулись урочистості щодо привітань до Дня захисників і захисниць України. Керівники району зібрались, щоб засвідчити свою повагу й подякувати почесним гостям свята - тим, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, і хто сьогодні відстоює спокій нашого спільного дому – України, її територіальну цілісність та незалежність.
       
        Начальник районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ подякував військовим, добровольцям та ветеранам за мужність, звитягу та самовіддану працю в ім’я перемоги та майбутнього.
       
        З нагоди Дня захисників і захисниць України нагороджено грамотами Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради військовослужбовців.
       
        Відзначення Дня захисників і захисниць України пройшло у дусі патріотизму, любові до України та незнищенної віри у перемогу!
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання