Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У деокуповані райони Харківщини передають гуманітарну допомогу від Фундації Олени Зеленської

    За сприяння першої леді України Харківська область отримала засоби для обігріву та автономного живлення електропристроїв.
       
        Всього надійшло понад 4000 спальних мішків, 100 генераторів потужністю 3,5 кіловати, майже 100 обігрівачів, 100 буржуйок, а також мобільні зарядні пристрої, електропростирадла тощо.
       
        “Сьогодні жителі Харківської області переживають непросту зиму. Через тероризм росії є перебої з електроенергією і, на жаль, у багатьох будинках дуже холодно. Ми отримали від Фундації Олени Зеленської гуманітарну допомогу, яка дуже необхідна як для нашого населення, так і для окремих Пунктів Незламності, які також зігрівають наших людей”, - розповіла заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська.
       
        З обласного гуманітарного штабу цю допомогу передають до 4 районів Харківщини, території яких були окуповані та найбільше постраждали від російської військової агресії.
       
        “Ми розподілили цю допомогу між Харківським, Куп'янським, Ізюмським та Чугуївським районами. Наразі передаємо все представникам районів, а вони, у свою чергу, розподілять її у Пункти Незламності по громадах”, - зазначив відповідальний за складське зберігання гуманітарної допомоги Едуард Павленко.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання