Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Робимо все, щоб держава-агресор не мала жодної ниточки, за яку могла б смикати українське суспільство – Президент

    Бажаю здоров’я, шановні українці!
       
        Сьогодні в нас доволі насичений день.
       
        Провів засідання Ставки. Ситуація на передовій, відновлення енергетики, розвіддані про плани й розрахунки окупантів, внутрішні виклики. Все детально опрацьовуємо. Тривають відновлювальні роботи на півдні нашої країни – робимо все, щоб повернути світло Одещині. Станом на цей час в Одесі та інших містах і районах області вдалося частково відновити постачання. Робимо все, щоб вийти на максимум можливого в умовах після російських влучань.
       
        Але зараз Одеський регіон усе ще серед тих областей, де найбільше відключень.
       
        Київ і область, Львівщина, Вінниччина, Тернопіль і область, Чернівці й область, Закарпаття, Сумщина, Дніпропетровщина – ситуація залишається дуже складною. Працюємо постійно з партнерами, щоб полегшити ситуацію й дати нашим людям більше можливостей, більше електрики.
       
        Наступний тиждень буде важливим із цього погляду. Саміт G7, конференція у Франції щодо відновлення та стійкості України взимку, заходи на рівні Європейського Союзу... Готуємося до участі, очікуємо важливих результатів.
       
        Говорив сьогодні з Президентом Макроном. Це була доволі тривала розмова – понад годину – і дуже змістовна. Оборона, енергетика, економіка, дипломатія... Координуємо кроки, готуємося до реалізації нашої формули миру – пан Президент Макрон її підтримує, і це для нас дуже важливо.
       
        Сьогодні ж говорив з Президентом Туреччини Ердоганом. Як завжди, дуже конкретна розмова. І про те, що важливо не лише для України й Туреччини, а що має справді глобальне значення.
       
        Обговорили можливості з розширення нашого чорноморського експортного коридору. Подякував за підтримку нашої гуманітарної ініціативи Grain from Ukraine – «Зерно з України».
       
        Домовилися про деякі важливі спільні кроки на найближчий час.
       
        Сьогодні ж – пізніше – запланована розмова з Президентом Сполучених Штатів Байденом. Подробиці й результати – після завершення розмови.
       
        І ще одне.
       
        Рішенням Ради національної безпеки і оборони України застосовані санкції проти семи осіб. Робимо все для того, щоб держава-агресор не мала жодної ниточки, за яку могла б смикати українське суспільство.
       
        Дякую всім, хто захищає нашу державу!
       
        Дякую кожному й кожній, хто воює за Україну!
       
        Вічна пам’ять усім, чиї життя забрали російські терористи!
       
        Слава Україні!
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання