Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Робоча поїздка до Валківської громади

    Начальник Богодухівської РВА Анатолій Рисцов разом з першою заступницею Зоєю Кись здійснили робочу поїздку з перевірки стану та забезпечення Пунктів Незламності у Валківській громаді. Зазначимо, що всі пункти відповідають вимогам: їх забезпечено генераторами, теплом, інтернетом, дитячим харчуванням, чаєм, кавою, печивом та навіть ліжкомісцями на випадок довготривалого відімкнення енергопостачання. Відвідали одну з медичних установ Валківської громади - приємно вражені станом справ закладу. Поспілкувалися з директором КНП - Артемом Ковальовим, який в минулому працював лікарем в зоні проведення бойових дій та висловили подяку за проведений величезний об‘єм робіт за 2022 рік.
       
        Відвідали туристично-краєзнавчий центр в одному з населених пунктів Валківської громади. Приміщення знаходиться в стадії косметичного ремонту, але те, що вже зроблено вражає якістю проведених робіт. В ході спілкування з головою громади - Валерієм Скрипніченком та заступницею Ольгою Борщ, ознайомились із проведеною роботою в розрізі благодійних проєктів, співпраці з міжнародними організаціями та волонтерами. Відзначимо, що у Валківській громаді, навіть на фоні збройної агресії російської федерації, кипить робота з розвитку громади, вже виконано колосальний об‘єм робіт для забезпечення комфортного проживання як внутрішньо переміщених осіб, так і валківчан.
       
        Відвідали місце постійного проживання одиноких людей похилого віку. І ще раз пересвідчилися в тому, що керівники структурних підрозділів Валківської громади щиро вболівають за людей і добросовісно виконують свої посадові обов’язки.
       
        Хто має бажання працювати - той працює і отримує результат!
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання