Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    22 грудня – День енергетика

    Шановні працівники та ветерани енергетичної галузі району!
       
        Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом – Днем енергетика!
       
        Символічно, що саме взимку, коли всі особливо потребують затишку в домівках, служителі енергії, вершителі світла і тепла відзначають своє свято. Люди, які присвятили себе енергетиці – стійкі характером, мужні і віддані обраній професії. Сьогодні неможливо уявити собі життя громадян або розвиток будь-якої галузі народного господарства без електричної енергії, яку Ви своєю наполегливою працею, відкритим серцем, щирою душею, долонями працьовитих рук доносите до кожної людини, кожного підприємства.
       
        Ваша самовіддана праця і високий професіоналізм дозволяють вирішувати важливі завдання і для нашого району, і для всієї енергетичної галузі України. На жаль, війна внесла свої корективи в Вашу роботу і саме Ви зараз на передовій допомагаєте Українцям побороти темряву після ворожих обстрілів російських військ. Нехай Ваша робота завжди приносить почуття виконаного обов’язку та гордості, а професійні успіхи йдуть поряд із особистим щастям і благополуччям.
       
        Вірю, що славні трудові традиції українських енергетиків передаватимуться наступному поколінню, стануть запорукою надійного функціонування паливно-енергетичного комплексу нашої держави в майбутньому та виведуть українську енергетику на якісно новий рівень.
       
        Бажаю Вам миру, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров'я, добра, успіхів та благополуччя Вам та Вашим сім'ям!
       
        З повагою,
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання