Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині відновлюють медичні заклади, які постраждали внаслідок військової агресії рф

    Ремонт уже проводять у Балаклійській клінічній багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування та Центральній міській лікарні Піщанської Богоматері в Ізюмі.
       
        Стан надання медичної допомоги населенню на деокупованих територіях розглянули під час апаратної наради 27 грудня.
       
        «На жаль, дуже багато закладів постраждало внаслідок обстрілів окупантів. Тому наразі наша головна мета – якомога швидше відновити надання якісних медичних послуг на деокупованих територіях. Де є можливість, будемо оперативно ремонтувати приміщення, а також встановлювати модульні амбулаторії», – сказав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.
       
        Зокрема, на сьогодні в Балаклійській лікарні відновлено опалення в кількох відділеннях, а також завершуються ремонтні роботи в головному лікувальному корпусі. В Ізюмській лікарні розпочато заміну вікон у головному корпусі.
       
        «Станом на початок грудня в лікарні Ізюма відновлено газо- та електропостачання. Заклад забезпечений двома генераторами та системою Starlink. Там вже надається амбулаторна, стаціонарна терапевтична, хірургічна та травматологічна допомога», – розповів директор Департаменту охорони здоров'я ХОВА Максим Хаустов.
       
        Також відновлено роботу в амбулаторіях cіл Коробочкине та Леб’яже. Завдяки волонтерським організаціям там були встановлені вікна та двері.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання