Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    АЛІМЕНТИ ДІТЯМ ХАРКІВЩИНИ: ПЕРШІ РЕЗУЛЬТАТИ НОВОГО РОКУ

    Харківщина незламна і одне з красномовних тому підтверджень – результати роботи органів державної виконавчої служби. Зокрема, мовиться про забезпечення фінансових інтересів дітей.
       
        За словами начальника Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Ірини СВИСТУН, у минулому році на користь дітей Харківської області державними виконавцями забезпечено стягнення понад 216 мільйонів гривень аліментів. В перші ж дні нового 2023 року вже теж маємо вагомі результати.
       
        Так, до прикладу, дієві важелі державних виконавців стимулювали жителя обласного центру сплатити своїй неповнолітній дитині понад 227 тисяч гривень заборгованих коштів, попіклувавшись таким чином про її майбутнє.
       
        Ще один харків’янин в повному обсязі погасив перед нащадком борг, який сягнув 280 тисяч гривень. Слід зауважити, що сума сплачених аліментів увібрала в себе також і штраф за тривале очікування малечі.
       
        В іншому випадку, який також трапився в Харкові, боржник мав сплачувати аліменти до досягнення чада трирічного віку. Чоловікові довелося відшкодувати не тільки суму аліментів – понад 182 тисячі гривень, а й майже 80 тисяч гривень штрафу.
       
        В Харківському районі мешканець змушений був повернути понад 150 тисяч гривень заборгованих дитині коштів. Як і в інших випадках сума поповнилася й додатковими коштами за несвоєчасну сплату аліментів – штрафом. Батько переконався, що навіть воєнний стан не привід ігнорувати батьківські обов’язки, зокрема фінансові.
       
        Відтак, якісне виконання покладених державою завдань – невід’ємна складова наближення нашої Перемоги!
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання