Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведено виїзні прийоми мешканців Коломацької та Валківської громад

    2 лютого начальником Богодухівської РВА Анатолієм Рисцовим разом з першою заступницею Зоєю Кись та начальниками відділів РВА було проведено виїзні прийоми мешканців Коломацької та Валківської громад.
       
        Під час прийому жителі громад звернулися з питань, що стосувалися трудового законодавства, комунального господарства, виплат ВПО та проблем родичів військовослужбовців. Для правового аналізу вищезазначених питань був залучений завідувач сектору з питань правової роботи РВА Олександр Вакуленко.
       
        Також багато питань було розглянуто начальником управління соціального захисту населення. Наталія Жижирій на місці надавала кваліфіковані відповіді громадянам, що мають статус ВПО та надала відповідні розпорядження працівникам служби для їх якнайшвидшого вирішення.
       
        Начальник відділу освіти та охорони здоров’я Вікторія Лукашова відповідала на питання щодо дистанційної освіти в період військового стану.
       
        Майже всі питання були вирішені під час прийому. Складні випадки взяті на особистий контроль начальником РВА Анатолієм Рисцовим. Вирішення питань гуманітарного забезпечення покладено на першу заступницю начальника Зою Кись.
       
        Також в рамках поїздки відбулась незапланована зустріч з волонтерським штабом в місті Валки. Анатолій Васильович ознайомився з роботою волонтерів та пообіцяв допомогти з матеріалами для виготовлення маскувальних сіток та захисного одягу.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання