Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    16 лютого цьогоріч Україна вдруге відзначає День єднання.

    Нагадаємо, як з'явилося свято. 12 лютого спецслужби США попередили союзників по НАТО про те, що росія може напасти на Україну найближчим часом – 16 лютого.
       
        «Для посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску» Президент України Зеленський своїм Указом оголосив 16 лютого Днем єднання.
       
        Володимир Зеленський заявив: ідея свята в тому, щоб показати світу, в тому числі росіянам, єдність українського народу на тлі військової загрози.
       
        Велика війна стала критичною точкою об’єднання українців довкола спільних цінностей. Непохитна віра в перемогу – об’єднувальний фактор українців. У нелегкий для держави час українці зібралися у велику спільноту й, об’єднавшись у єдине ціле, роблять спільну справу. Наближаючи перемогу.
       
        За час повномасштабної війни національне єднання стало безпрецендентним. Люди згуртувалися, допомагають чим можуть: приймають, як рідних, вимушених переселенців, роблять усе, аби їм було комфортно, підтримують морально. З молитвою серці сортують, вантажать, доставляють гуманітарну допомогу, готують їжу для захисників, плетуть сітки, виготовляють окопні свічки.
       
        Єднаймося, УКРАЇНЦІ!
       
        В ЄДНОСТІ – НАША СИЛА!
       
        З повагою,
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання