Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    День Героїв Небесної Сотні

    Ми всі у жалобі схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героїв Небесної Сотні, перед матерями і батьками, які виростили мужніх синів та доньок, справжніх патріотів України, перед дітьми, які втратили батьків.
       
        Безумовно, жодного з нас ці події не залишили байдужими. Ми їх постійно згадуємо, бо не маємо права забувати! Небесна Сотня вірила в майбутнє України, заплативши за це найбільшу ціну, на яку здатна людина — життя. Тому маємо вірити в Україну, бути чесними з людьми й собою, об’єднатися навколо ідеї свободи і гідності, незалежно від регіону, партійної, етнічної чи мовної приналежності.
       
        Україна – понад усе! Слава Україні! Слава Героям!
       
        20 лютого відбулося жалобне віче, приурочене пам’яті Героїв Небесної Сотні, які ціною свого життя всьому світу показали, що український дух є незламним, а народ – нескореним.
       
        У заході взяли участь керівництво Богодухівського району та міста. Вшанували хвилиною мовчання пам’ять учасників Революції Гідності, полеглих за незалежність нашої держави, за честь, за волю, за право бути українцем. Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку “Воїнам, що віддали своє життя за Україну”.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання