Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розпорядження №222 від 14.06.11 "Про організацію виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 20.05.11 №278"


    БОГОДУХІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

    Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

    Богодухів

    від 14.06.11
     
    № 222


    Про організацію виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 20.05.11 №278 «Про організацію проведення оплачуваних громадських робіт у філіях Дочірнього підприємства «Харківський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України»
     

    Відповідно до статті 24 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 23 Закону України «Про зайнятість населення», Положення про порядок організації та проведення оплачуваних громадських робіт, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.09.08 №839, на виконання розпорядження голови Харківської облдержадміністрації від 20.05.11 №278 «Про організацію проведення оплачуваних громадських робіт у філіях Дочірнього підприємства «Харківський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України», з метою забезпечення тимчасової зайнятості населення, передусім осіб, зареєстрованих як безробітних, та приведення до належного санітарного стану автомобільних доріг загального користування, смуг їх відведення, вулиць і доріг населених пунктів:

    1. Організувати у 2011 році проведення оплачуваних громадських робіт на базі філії «Богодухівський райавтодор» Дочірнього підприємства «Харківський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» на спеціально створених для цього тимчасових робочих місцях з таких видів:

    проведення робіт з благоустрою смуг відведення автомобільних доріг загального користування, вулиць і доріг населених пунктів за межами проїзної частини та впорядкування споруд дорожнього водовідводу;

    видалення насаджень та чагарникової порослі зі смуг відведення автомобільних доріг загального користування, смуг відведення вулиць і доріг населених пунктів та з прилеглих до них територій;

    ліквідація стихійних сміттєзвалищ уздовж автомобільних доріг загального користування, вулиць і доріг населених пунктів та інше.

    2. Рекомендувати філії «Богодухівський райавтодор» Дочірнього підприємства «Харківський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» (Корзаченко В.Г.) на підставі доручення Дочірнього підприємства «Харківський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» (Турченко І.В.) створити спеціалізовані тимчасові робочі місця, укласти договори про організацію та проведення оплачуваних громадських робіт з Богодухівським районним центром зайнятості та строкові трудові договори з особами, які братимуть участь у громадських роботах.

    3. Рекомендувати Богодухівському районному центру зайнятості (Лещенко Н.В.):

    3.1. Направити до філії «Богодухівський райавтодор» Дочірнього підприємства «Харківський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» необхідну кількість осіб, які потребують працевлаштування, для виконання оплачуваних громадських робіт із приведення до належного санітарного стану автомобільних доріг загального користування, смуг їх відведення, вулиць і доріг населених пунктів.

    3.2. Фінансування оплачуваних громадських робіт проводити за рахунок коштів Фонду загальнообовۥязкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

    3.3. Про проведену роботу інформувати відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації щокварталу до 9 числа місяця, що настає за звітним періодом.

    4. Відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації (Дидика В.О.):

    4.1. Встановити контроль за станом оплачуваних громадських робіт, що організовані на базі філії «Богодухівський райавтодор» Дочірнього підприємства «Харківський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України».

    4.2. Про стан проведення оплачуваних громадських робіт, що організовані на базі філії «Богодухівський райавтодор» Дочірнього підприємства «Харківський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України», інформувати районну державну адміністрацію щокварталу до 15 числа місяця, що настає за звітним періодом.

    5. Редакції районної газети «Маяк» (Чернишова Т.В.) забезпечити висвітлення на сторінках видання інформації щодо виконання розпорядження.

    6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Просяника О.М.

     

    Голова районної державної
    адміністрації

    Л.С.КОНОВАЛОВ

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання