Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розпорядження №249 від 16.06.11 "Про затвердження Переліку відомостей, що становлять службову інформацію, і яким надається гриф обмеження доступу «Для службового користування»"


    БОГОДУХІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

    Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

    Богодухів

    від 16.06.11
     
    № 249


    Про затвердження Переліку відомостей, що становлять службову інформацію, і яким надається гриф обмеження доступу «Для службового користування»
     

    З метою забезпечення дотримання в районній державній адміністрації вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», Указу Президента України від 05.05.11 №547/2011 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації», на виконання розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 16.05.11 №254 «Про затвердження Переліку відомостей, що становлять службову інформацію, і яким надається гриф обмеження доступу «Для службового користування», ураховуючи рішення експертної комісії з питань віднесення інформації, якій надається гриф обмеження доступу «Для службового користування» (протокол №1 від 08.06.11):

    1. Затвердити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію, і яким надається гриф обмеження доступу «Для службового користування» (далі - Перелік), що додається.

    2. Управлінням, відділам та іншим структурним підрозділам районної державної адміністрації забезпечити впорядкування роботи з документами, які містять відомості, що становлять службову інформацію, та визначені Переліком.

    3. Відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, у справах преси та інформації апарату районної державної адміністрації (Сахно Л.Б.) забезпечити оприлюднення зазначеного Переліку в порядку, визначеному законодавством України.

    4. Визнати такими, що втратили чинність:

    - розпорядження голови районної державної адміністрації від 08.07.09 №245 «Про затвердження Переліку відомостей, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави, і яким надається гриф обмеження доступу «Для службового користування»;

    - розпорядження голови районної державної адміністрації від 03.11.09 №483 «Про внесення змін до Переліку відомостей, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави, і яким надається гриф обмеження доступу «Для службового користування»;

    - розпорядження голови районної державної адміністрації від 14.06.10 №183 «Про внесення змін до Переліку відомостей, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави, і яким надається гриф обмеження доступу «Для службового користування»;

    5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату районної державної адміністрації Іванову Л.М.

     

    Голова районної державної
    адміністрації

    Л.С.КОНОВАЛОВ

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання