Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Школи Харківщини підключились до інформаційно-аналітичної системи «EvaluEd»

    Система розроблена за рахунок коштів Уряду Чеської Республіки.
       
        Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Державної служби якості освіти щодо реалізації експериментального проєкту з впровадження інформаційно-аналітичної системи зовнішнього оцінювання і самооцінювання освітніх та управлінських процесів у закладах освіти «EvaluEd».
       
        Інформаційно-аналітична система «EvaluEd» застосовується для:
       
        - проведення інституційних аудитів закладів освіти;
       
        - самооцінювання педагогічними колективами якості освітньої діяльності у школах;
       
        - сертифікації вчителів.
       
        Система покращує та спрощує процеси самооцінювання школами власної освітньої діяльності, забезпечує цифровізацію процедур, пов’язаних із зовнішнім оцінюванням освітніх і управлінських процесів та функціонуванням внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах освіти.
       
        Як повідомили в управлінні Державної служби якості освіти у Харківській області, станом на 02 травня 2023 року у системі «EvaluEd» створені акаунти для 503 (із них 37 філій) закладів освіти та 53 засновників шкіл Харківської області. До роботи із системою долучені 285 закладів загальної середньої освіти, які знаходяться у міській місцевості, 218 – у сільській.
       
        Протягом лютого - квітня 2023 року управлінням Державної служби якості освіти у Харківській області проведено 6 семінарів для директорів і заступників директорів шкіл щодо використання системи «EvaluEd» під час проведення самооцінювання освітньої діяльності за напрямом «Управлінські процеси». Усі зареєстровані в системі користувачі отримують інформаційно-консультаційну підтримку. Процедуру самооцінювання за напрямом «Управлінські процеси» за допомогою інформаційно-аналітичної системи «EvaluEd» розпочали 275 керівників шкіл області.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання