Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олег Синєгубов провів зустріч з гуманітарною координаторкою ООН в Україні Деніз Браун

    У межах зустрічі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов наголосив на необхідності посилення ходу розмінування сільськогосподарських угідь і збільшенні кількості піротехнічних розрахунків.
       
        «Ми щиро вдячні за допомогу в організації роботи міжнародних фахівців з розмінування. Першочергово роботи тривають на об’єктах критичної інфраструктури. Також необхідно розміновувати сільгоспугіддя. Наразі потенційно небезпечними залишаються близько 570 тисяч гектарів. До розмінування 250 тисяч гектарів ми вже можемо приступати. Розраховуємо у тому числі й на допомогу міжнародних партнерів», - зазначив Олег Синєгубов.
       
        Крім того, начальник Харківської ОВА та представники ООН обговорили питання розміщення внутрішньо переміщених осіб і покращення умов їхнього проживання. Також йшлося про допомогу у відновленні пошкодженого житла.
       
        «Нині наша організація фінансує та всебічно підтримує відновлення комунікацій в Ізюмі, а саме ремонт водопроводу. Харківщина – чи не єдиний регіон, де є можливість розселяти внутрішньо переміщених осіб в гуртожитках університетів. Для цього ми готові всебічно сприяти ремонту комунікацій та місць загального користування задля покращення умов розміщення ВПО», - додала Деніз Браун.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання