Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розпорядження №250 від 16.06.11 "Про стан реалізації державної політики у сфері раціонального використання та охорони земель"


    БОГОДУХІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

    Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

    Богодухів

    від 16.06.11
     
    № 250


    Про стан реалізації державної політики у сфері раціонального використання та охорони земель
     

    З метою поліпшення реалізації державної політики у сфері раціонального використання та охорони земель, керуючись ст.ст. 6, 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

    1. Першому заступнику голови райдержадміністрації Кириченку О.І., управлінню агропромислового розвитку райдержадміністрації, запропонувати управлінню Держкомзему у Богодухівському районі, фінансовому управлінню райдержадміністрації:

    1.1. Вжити заходів щодо забезпечення реалізації державної політики у сфері раціонального використання та охорони земель.

    1.2. Провести роботу щодо інвентаризації земель запасу, резервного фонду, водного фонду, лісового фонду, земельних ділянок, наданих громадянам в постійне користування для ведення особистого селянського господарства, в тимчасове користування для городництва, земельних ділянок невитребуваних земельних часток (паїв), на які не оформлено право власності або оренди.

    1.3. Провести роботу щодо аналізу стану виконання розпоряджень голови райдержадміністрації про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації по встановленню меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та внести пропозиції щодо подальшої їх дії.

    1.4. Провести роботу щодо інвентаризації договорів оренди з метою збільшення розміру орендної плати відповідно до затверджених ставок на 2011 рік.

    1.5. Здійснити заходи щодо проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів.

    1.6. Провести роботу щодо розмежування земель державної та комунальної власності на території району.

    2. Рекомендувати Управлінню Держкомзему у Богодухівському районі, міському, селищним та сільським головам:

    2.1. Надавати щомісяця державній податковій інспекції у Богодухівському районі переліки прийнятих рішень щодо надання земельних ділянок у користування.

    2.2. Забезпечити надання до державної податкової інспекції у Богодухівському районі інформації про укладені договори оренди землі за місцезнаходженням земельної ділянки, переліки орендарів та внесення змін до існуючих договорів оренди та їх розірвання до 1 числа місяця, що настає за місяцем, у якому відбулися зазначені зміни, а також щороку до 1 лютого.

    2.3. Надавати щороку до 1 лютого до державної податкової інспекції у Богодухівському районі інформацію щодо громадян, які самостійно обробляють земельну частку (пай), а про зміни інформувати щомісячно станом на 1 число.

    3. Управлінню Держкомзему у Богодухівському районі, фінансовому управлінню райдержадміністрації інформувати райдержадміністрацію про виконання розпорядження до 01.01.12.

    4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації О.І. Кириченка.

     

    Голова районної державної
    адміністрації

    Л.С.КОНОВАЛОВ

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання