Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    23 травня - День Героїв України

    Шановні жителі Богодухівського району!
       
        23 травня ми відзначаємо День Героїв – щорічне свято, встановлене на честь борців за волю України, передусім, лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців та воїнів Армії УНР, УПА та діячів ОУН. Сьогодні це свято – не лише данина пам’яті героям минувшини, а й день шани героїв новітніх, які сьогодні віддають свої життя за соборність та незалежність нашої Батьківщини.
       
        Цього дня хочу згадати слова легендарного українця Василя Стуса:
        «Народе мій, до тебе я ще верну, і в смерті обернуся до життя…». Рядки з вірша поета-борця дають нам розуміння істини нашого незламного українського духу. День Героїв – це день пам’яті всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, свято величі духу українських воїнів – борців за волю України. Воно є символом незборимості Української Нації.
       
        Вклонімося пам’яті всіх Героїв, які віддали життя за Україну. Маємо пом’янути їх душі та взяти за взірець їхнє самовіддане служіння в ім’я Вітчизни.
       
        Бажаю кожному, аби на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, панували мир і злагода. Зичу добра Вам і Вашим родинам, а нашій державі – процвітання, сили та слави!
       
        Слава Україні! Героям слава!
       
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання