Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    01 червня - Міжнародний день захисту дітей

    Дорогі діти! Шановні батьки!
       
        Щиро вітаю Вас зі світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!
       
        Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.
       
        Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє Богодухівського району і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля, і тому, коли йдеться про дітей, хочеться говорити завжди щось світле, радісне, оптимістичне. Але, на жаль, реалії сьогодення спонукають нас до страшної статистики.
       
        Війна, страшна війна, яку принесла нам російська орда, забрала вже сотні, а, може, і тисячі дитячих життів. Це безвинні жертви, за які немає ніякого виправдання для катів українського народу. Це розстріляне дитинство, яке впаде на їхні голови Божою карою, бо такі гріхи не прощаються ні на цьому, ні на тому світі.
       
        У цей нелегкий час бажаю кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки освітлюють нашу планету, роблять її добрішою, нехай кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим. Вітаю всіх з вірою у швидку перемогу і світле дитяче майбутнє нашої Української держави!
       
        З повагою.
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання