Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    При Богодухівській РВА відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність»

    Під головуванням голови робочої групи, заступника начальника Богодухівської районної військової адміністрації Олександра ДЕЙНЕКИ 15 листопада відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» у Богодухівському районі.
       
        У роботі робочої групи взяли участь представники адміністрації, правоохоронних органів та заступники голів територіальних громад.
       
        Мета діяльності робочої групи убезпечити та попередити учасників тендерних закупівель від можливих правопорушень до моменту укладання договору та перерахування бюджетних коштів. Практичні рекомендації від робочої групи будуть надані громадам яким чином виправити ситуацію в межах і в спосіб передбачений законом.
       
        Робоча група з питань прозорості і підзвітності створена для здійснення контролю за належним використанням коштів, що виділяються з державного та місцевих бюджетів, а також Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, в рамках урядової антикорупційної ініціативи та для регулярного публічного висвітлення інформації щодо здійснення державних закупівель із звітуванням про локацію об’єктів та стадії реалізації проєктів.
       
        На офіційному вебсайті Богодухівської районної військової адміністрації створено рубрику про використання коштів бюджетів усіх рівнів в місцевих органах влади та органах місцевого самоврядування. Наразі відбувається налагодження процесу автоматичного заповнення рубрики інформацією через систему Prozorro.
       
        Голова робочої групи разом з секретарем пройшли навчання у тренінгах про публічні закупівлі, які проводять експерти Academy Youcontrol. За результатами навчання, рекомендовано відповідальним особам за здійснення публічних закупівель в органах місцевого самоврядування скористатися можливістю безкоштовного навчання з метою включення їх до 2 групи проведення тренінгів експертами Academy YouControl та у подальшому – до системи YouControl.
       
        В ході засідання учасники групи обговорили виконання плану роботи робочої групи, визначили відповідальних осіб за інформування органів влади вищого рівня щодо роботи дорадчого органу та висвітлення відповідної інформації на веб ресурсах. Напрацьовані механізми подальшої комунікації та співпраці.
       
        ФОТО


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання