Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У результаті ударів окупантів по резервуарах підприємства у Немишлянському районі стався виток нафтопродуктів в екосистему

    За попередніми даними, в навколишнє середовище потрапило близько 3000 тонн продуктів.
       
        Усі профільні служби працюють над ліквідацією наслідків.
       
        Фахівці Державної екологічної інспекції у Харківській області в негайному порядку відібрали проби води на 9 об’єктах міста Харкова та області, а саме в річці Уди.
       
        Зразки передали для проведення експрес-тестування до Науково-дослідної установи «Український науково-дослідний інститут екологічних проблем» з метою визначення рівня забрудненості та наявності шкідливих речовин.
       
        Водночас, розроблено алгоритм дій щодо перешкоджання просуванню шкідливих речовин по річці Уди, що впадає у річку Сіверський Донець.
       
        Визначено місце на руслі річки Уди, де проводитимуться заходи із зупинки пересування нафтопродуктів з застосуванням портових інфраструктурних загороджень та знезараження водних ресурсів за допомогою сорбенту.
       
        Ухвалено рішення про посилення перевірок та заходів контролю на місцях зберігання, транспортування і реалізації нафтопродуктів та інших небезпечних обʼєктів на території Харківської області.
       
        Важливо: за результатами попередніх досліджень, нафтопродукти не потрапили до джерел з питною водою.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання