Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Вірменські партнери передали на Харківщину лікарські засоби

    Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Вірменія в Україні паном Владіміром Карапетяном.
       
        Це перший візит на Харківщину делегації Посольства Вірменії від початку повномасштабного вторгнення рф. Під час зустрічі обговорили ситуацію та потреби Харківської області, а також гуманітарне реагування.
       
        «Наразі спостерігається непроста ситуація, адже щодня громади та місто Харків піддаються обстрілам рф. Окрім того, на Харківщині нараховується одна з найбільших в Україні кількість внутрішньо переміщених осіб – майже 529 тисяч людей. Тривають активні бойові дії на Куп'янському напрямку, де і на сьогодні продовжуються евакуаційні заходи. Тому ми вдячні за будь-яку допомогу наших партнерів», – зазначив Олег Синєгубов.
       
        Від вірменської сторони на потреби медзакладів Харківщини передали майже 240 тисяч лікарських засобів.
       
        «Ми занепокоєні ситуацією, яка тут відбувається. І хочемо своїм візитом висловити підтримку від вірменського народу. Я думаю, що це дуже важливо для громадян України, зокрема, жителів Харківської області, які залишилися, незважаючи на труднощі. Бачимо героїзм людей, які тут працюють, військовослужбовців, які боронять країну», – сказав Владімір Карапетян.
       
        Почесний консул Республіки Вірменія у м. Харків Армен Асланян додав, що допомога від вірменської спільноти буде продовжуватися.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання