Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Протягом лютого місяця поточного року забезпечено діяльність робочої групи «Прозорість та підзвітність» у Богодухівському районі.

    Проведено два засідання робочої групи під головуванням голови робочої групи, заступника начальника Богодухівської районної військової адміністрації Олександра Дейнека.
       
        В ході засідань члени робочої групи погодили план роботи групи на 2024 рік, визначили відповідальних осіб за інформування органів влади вищого рівня щодо роботи дорадчого органу та висвітлення відповідної інформації на офіційних вебресурсах. Напрацьовані механізми подальшої комунікації та співпраці.
       
        Продовжується моніторинг тендерних закупівель в громадах району, здійснюється контроль за використанням коштів місцевих бюджетів, проводяться тренінги та навчання, а також інформування державних службовців щодо своєчасного декларування.
       
        «На часі надважливішим питанням є доцільність використання залишків коштів місцевих бюджетів. Відповідно до законодавства та враховуючи військовий стан, небезпекову ситуацію в районі, варто посилювати допомогу насамперед на оборону, підтримку ЗСУ, цивільний захист, забезпечувати стабільне функціонування критичної інфраструктури», - зазначив Олександр Дейнеко.
       
        Також з метою посилення контролю за використанням бюджетних коштів усіх рівнів, членами робочої групи прийнято рішення збирати інформацію від голів територіальних громад району та начальника Золочівської селищної військової адміністрації щодо закупівель, сума яких перевищує 1 мільйон гривень.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання