Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Вийшов Каталог інструментів з просування експорту

    Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» повідомила про вихід Каталогу інструментів з просування експорту, який допоможе дізнатися про інституції, що підтримують експортів на національному рівні та впровадити найкращі практики на регіональному.
       
        Каталог складається з 10 розділів. Кожен з розділів містить типові запитання від експортерів, відповіді на них та рекомендації. Ці рекомендації мають практичний характер.
       
        Наприклад, у Каталозі можна ознайомитись з детальним алгоритмом проведення освітніх заходів для бізнесу в регіонах, покроковою інструкцією для організації торгових місій, дієвими моделями запровадження інструментів фінансової підтримки в регіонах.
       
        Крім того, для аналізу експортної спроможності регіонів запущено новий інтерактивний інструмент – Дашборд. Він допоможе дослідити:
       
        - обсяги експорту за регіонами;
       
        - структуру експортерів в кожному регіоні за розміром підприємства;
       
        - розподіл основних фінансових даних компаній-експортерів;
       
        - галузеву приналежність компаній експортерів.
       
        Каталог та Дашборд розроблено експертами Офісу з розвитку підприємництва та експорту, експертами ГО «Юнайт Україна» за підтримки Міністерства економіки України в межах проєкту, що реалізується Helvetas Swiss Intercooperation в Україні в межах Програми підтримки економічної стійкості України. Проєкт реалізовано за підтримки Швейцарії через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання