Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведена службова нарада

    1 березня проведена службова нарада з питань мобілізації в Богодухівському районі.
       
        В нараді взяли участь начальник Богодухівського РТЦК та СП, заступник начальника Богодухівського РВП ГУ НП в Харківській області, заступник начальника Богодухівської окружної прокуратури, а також в режимі онлайн голови громад району.
       
        Начальник Богодухівського РТЦК та СП Іван БУХАНОВ довів інформацію про хід проведення мобілізації та результативність заходів оповіщення. Звернув увагу на низьку явку військовозобов’язаних, яким вручені повістки до Богодухівського РТЦК та СП та його відділів в територіальних громадах району. Зазначив, що результати виконання заходів оповіщення ставлять під загрозу виконання планового завдання щодо відбору та призову мобілізаційних ресурсів до військово-організаційних структур.
       
        Начальник відділу оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами районної військової адміністрації Олександр ЛЕЩЕНКО довів до керівників територіальних громад лист Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами обласної військової адміністрації, щодо можливості розміщення відділень рекрутингу в центрах надання адміністративних послуг.
       
        За результатами наради надані відповідні доручення.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання