Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Польща допомагатиме у відбудові Харківської області

    Про це йшлося на зустрічі заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова, Голови комісії Сейму Республіки Польща з питань міжнародної співпраці Павла Коваля та Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Польща в Україні Ярослава Гузи.
       
        Під час заходу сторони обговорили військову та гуманітарну ситуацію в області.
       
        «Ворог щодня продовжує обстрілювати населені пункти Харківщини, вбивати мирних жителів та знищувати цивільну інфраструктуру області. Найбільше страждають прикордонні населені пункти, але ударів також завдають і по місту Харкову. ЗСУ ціною неймовірних зусиль стримують ворога і не дають окупантам просунутися по нашій території», – розповів Євген Іванов.
       
        Наразі перед обласною військовою адміністрацією стоїть низка важливих і складних завдань - допомога внутрішньо переміщеним людям, відновлення об'єктів цивільної та критичної інфраструктури, розмінування територій. Найголовніше завдання на сьогодні - всебічна допомога Захисникам і Захисницям України та будівництво фортифікаційних і оборонних споруд. Саме на ці напрямки спрямовується і буде спрямовуватися максимум зусиль та ресурсів, наголосив Євген Іванов.
       
        За словами Павла Коваля, Польща планує посилити свою участь у відбудові Харківщини та поглибити співпрацю з обласною військовою адміністрацією у проєктах, що вже реалізуються в регіоні.
       
        «Для нас важливо дізнатися про найгостріші запити, які зараз постають перед Харківською областю, аби ми мали змогу більш повно надати підтримку регіону», – наголосив Голова комісії Сейму Республіки Польща з питань міжнародної співпраці.
       
        Наприкінці зустрічі сторони домовилися підготувати спільний план першочергових дій в напрямку взаємної співпраці. Окрему увагу приділили питанню розмінування території Харківської області та перспективі залучення відповідних польських фахівців.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання