Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Декларування 2024: у Харківській ОВА пройшов тренінг щодо коректності подачі документів

    Наразі триває кампанія декларування. Усі службовці мають подати свої декларації за минулий рік до 31 березня.
       
        У засіданні взяли участь представники структурних підрозділів та апарату Харківської обласної військової адміністрації. Під час лекції обговорили актуальні питання декларування 2024 року, забезпечення своєчасної подачі декларацій, а також моніторинг та контроль.
       
        «Прохання зосередити увагу усіх працівників, адже декларації потрібно подати терміново. Подання декларації має бути вчасним, адже протермінування або не подання взагалі може тягнути за собою відповідальність визначену законодавством», - зазначив начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції Харківської ОВА Костянтин Ісаєв.
       
        Довідку про доходи за 2023 рік можна сформувати на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) в розділі «інформація для заповнення декларацій» або в Державній податковій службі України.
       
        «Цьогоріч проводитиметься 2 моніторинги з метою забезпечення своєчасного подання декларацій службовцями. Вони відбудуться 15 березня та на початку квітня», - додав Костянтин Ісаєв.
       
        Крім того, під час тренінгу нагадали про відповідальність за несвоєчасне або умисне не подання декларації. В першому випадку – службовця притягнуть до адміністративної відповідальності. За умисне ухилення від декларування передбачена кримінальна відповідальність.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання