Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У 18 населених пунктах Куп’янщини оголошено примусову евакуацію родин з дітьми

    На Раді оборони Харківської області ухвалили рішення про проведення обов’язкової евакуації в примусовий спосіб дітей з батьками чи супровідниками з Вільхуватської та Великорбурлуцької громад. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.
       
        У перелік увійшло 7 сіл Великобурлуцької громади: Андріївка, Катеринівка, Малий Бурлук, Рогозянка, Садовод, Стецьківка, Шевченкове. Також під обов’язкову евакуацію в примусовий спосіб родин з дітьми підпадають такі села Вільхуватської громади: Анискине, Вільхуватка, Водяне, Грачівка, Довгеньке, Зарубинка, Лобанівка, Миколаївка, Нефідівка, Устинівка, Чорне.
       
        Окрім того, проводитиметься обов’язкова евакуація людей з 57 населених пунктів Куп’янського району.
       
        «Через постійні російські обстріли прикордоння Харківщини ухвалили рішення щодо проведення обов’язкової евакуації в примусовий спосіб дітей з їхніми батьками, іншими законними представниками. Насамперед маємо думати про безпеку наших дітей, тож закликаємо дорослих не перешкоджати евакуаційним заходам. На сьогодні маємо інформацію щодо проживання 110 неповнолітніх у Великобурлуцькій громаді та щодо 51 дитини в Вільхуватській громаді. Усіх евакуйованих забезпечимо житлом та гуманітарною, первинною медичною та психологічною допомогою», – зазначив начальник Олег Синєгубов.
       
        Також він наголосив, що евакуйованим надається фінансова підтримка, а фахівці допоможуть в оформленні довідки ВПО.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання