Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведено чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богодухівського району.

    26 березня 2024 року під головуванням начальника Богодухівської районної військової адміністрації Анатолія РИСЦОВА проведено чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богодухівського району.
       
        Розглянуто дев’ять питань порядку денного. Під час засідання було визначено перелік заходів на території району щодо охорони та захисту лісів у пожежонебезпечний період 2024 року та протипожежного захисту місць збирання, переробки та зберігання продуктів врожаю. Проаналізовано стан створення і функціонування підрозділів місцевої пожежної охорони. Також узагальнено результати обстежень хімічно-небезпечних об’єктів, об’єктів зберігання та реалізації нафтопродуктів, розташованих на території Богодухівського району та визначено напрямки роботи щодо усунення порушень керівниками відповідних підприємств вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту, а також зменшення ризиків настання надзвичайних ситуацій.
       
        Особливу увагу було приділено питанням створення місцевих автоматизованих систем централізованого оповіщення та поточного стану пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту на об’єктах соціального захисту населення з постійним перебуванням людей, закладах охорони здоров’я з постійним перебуванням пацієнтів (стаціонар) та в закладах дошкільної, загальної середньої освіти, які розташовані на території Богодухівського району. Під час розгляду питання щодо визначення місць масового відпочинку людей на водних об’єктах в період 2024 року на території Богодухівського району було доведено рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 13.03.2024 протокол № 1 щодо заборони відвідування місць масового відпочинку населення на водних об’єктах Харківської області. Також опрацьовано результати щоквартальних обстежень фонду захисних споруд цивільного захисту району.
       
        По всім пунктам порядку денного були прийняті відповідні рішення та поставлені конкретні завдання.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання